Rattengif

Rattengif kopen om zelf ratten te bestrijden | Vandaag ...

Rattengif. Rattengif is 100% gelijk aan muizengif. Beide zijn zogenaamde rodenticiden die het bloedstollingsmeganisme van ratten verstoord met als gevolg dat ratten inwendige bloedingen krijgen waar ze uiteindelijk aan sterven.

macrovet.nl

Rattengif - Wikipedia

Rattengif is een verzamelnaam voor verschillende vergiften die bedoeld zijn ter verdelging van ratten. Een bruikbaar hedendaags rattengif is smaak- en reukloos en heeft een uitgestelde werking. Ratten zijn lastig te doden met vergif, dit komt door hun eetgewoonten.

nl.wikipedia.org

Hoe kun je ratten zelf bestrijden? - Ongediertebestrijden.com

Het is niet aan te raden zelf met rattengif in de weer te gaan. Laat dit over aan onze professionele ongediertebestrijder. Door hun jarenlange ervaring weten professionals hoe zij veilig met rattengif om moeten gaan en hoe ze de ratten effectief moeten bestrijden.

ongediertebestrijden.com

Muizengif Nodig? Bestel Nu

Rattengif is daar niet meer de oplossing voor. Voorheen was het een zeer effectieve en populaire manier voor het bestrijden van ratten. Tegenwoordig is het verboden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om van ratten af te komen. Zo kan je de volgende bestrijdingsmiddelen tegen ratten inzetten:

ongediertewinkel.nl

Rattengif kopen? Kies Sorkil voor een effectieve aanpak ...

Rattengif dat bij de drogist wordt verkocht is vaak niet voldoende effectief meer. Veel ratten hebben namelijk een immuniteit ontwikkeld voor deze producten en zullen hierdoor óf niet van het rattengif eten, of het overleven. Rattox-G is een rattengif dat ook door professionele rattenbestrijders (bij hele grote plagen) wordt ingezet.

muizengif.net

Meer domeinen

Meer trefwoorden

lokstoffen.nl is te koop

rattengif